No callsign or message data in JT65??

WSJT 65 (and variants) Discussion

No callsign or message data in JT65??

Postby VK2GG » Sun May 20, 2012 4:35 pm

Hi all, very new to digital modes. I have been playing with 2 X 817's and Signalinks in WSJT7. I am seeing correct decodes, in that they have an "*" in the correct place, but no callsign or message data displayed in the decoded line. What am I doing wrong? Even in sample .wav files I see the correct ping on the display, and time, Sync, db, DT, and Df & w are all shown, but no other display!
Help! Dan VK2GG
User avatar
VK2GG
Frequent Poster
 
Posts: 90
Joined: Wed Oct 15, 2008 9:52 am
Location: Lake Macquarie, NSW

Re: No callsign or message data in JT65??

Postby VK2GOM » Sun May 20, 2012 8:04 pm

Hi Dan,

Where are you listening to the JT65? HF, or VHF somewhere? That may determine the variance in protocols. Operation on HF JT65 is pretty much exlusively using the JT65-HF software, so that may not decode properly in WSJT.

73 - Rob VK2GOM / G0MOH
VK2GOM
Forum Diehard
 
Posts: 1803
Joined: Mon Jan 19, 2009 1:16 pm

Re: No callsign or message data in JT65??

Postby VK2KRR » Sun May 20, 2012 8:05 pm

Hi Dan

The (*) after a transmission usually means that there hasn't been enough info decoded to give a proper decode for that line. But the information will accumulate until there is enough to build the complete callsign etc in the Average box just below the main box.

Can u post up some screen shots of what your seeing on the screen ? might make it easier to work out whats happening.
Leigh VK2KRR
The Rock Hill, NSW

Station monitoring Tropospheric & Ionospheric propagation 24 hours a day
User avatar
VK2KRR
Forum Diehard
 
Posts: 1654
Joined: Fri Apr 08, 2011 6:16 pm
Location: The Rock Hill, Sthrn NSW.


Return to WSJT

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron